Büyük ve Orta Boy İşletmeler için Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) Ankara Tanıtım Toplantısı (15.08.2017)

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) tarafından yayımlanan Büyük ve Orta Boy İşletmeler için Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) Ankara Tanıtım Toplantısı 15 Ağustos 2017 tarihinde ATO Meclis Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiştir.
Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) Başkanı Sayın Dr. Genç Osman YARAŞLI’nın açılış konuşmaları yaptıkları Toplantıya; Gelir İdaresi Başkanı Sayın Adnan ERTÜRK ve Yardımcıları, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Sayın İsmail YÜCEL ve Sezai UÇARMAK, İç Ticaret Genel Müdürü Sayın Adnan YANKIN, Ankara YMMM Odası Başkanı Sayın Nurettin ÇEKİCİ, Ankara SMMM Odası Başkanı Sayın Ali ŞAHİN, TÜRMOB Başkanı Sayın Masis YONTAN, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Dr. Masum Türker, ATO Başkanı Sayın Gürsel BARAN, ASO Başkanı Nurettin ÖZDEBİR ve Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan KARAYILAN katılmışlardır.
Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkan Yardımcısı Murat YÜNLÜ’nün moderatörlüğünde gerçekleştirilen sunumlarda BOBİ FRS’nin her bölümüne ilişkin temel ölçüm ilkeleri konusunda bilgi verilmiştir. Ayrıca; KGK Uzmanları tarafından BOBİ FRS bölümlerinin mevcut muhasebe uygulamalarından (TFRS,MSUGT) temel farklarına ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Toplantı sonunda katılımcıların yazılı soruları cevaplandırıldı.Çıkışta da BOBİ FRS kitabı katılımcılara ücretsiz olarak dağıtıldı.
 

İlgili fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Sayfa: 1 / 1